فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

درباره نمایشگاه سیاه‌قلم و کنته خاکستری در نگارخانه حامی | خاکستری در سبزی

  • کد خبر: ۶۳۵۵۳
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
درباره نمایشگاه سیاه‌قلم و کنته خاکستری در نگارخانه حامی | خاکستری در سبزی
در این روز‌هایی که بیشتر هنرمندان هنوز شروع به کار نکرده‌اند و بیشتر نگارخانه‌ها هم چراغشان خاموش و نیمه خاموش است، دومین نمایشگاه در نگارخانه حامی برگزار شد. در این نمایشگاه تخصصی، آثار سیاه قلم در سبک‌های رئال و هایپررئال، به کوشش زهرا‌سادات موسوی با نام «خاکستری» برگزار شد.
شهرآرانیوز - در این روز‌هایی که بیشتر هنرمندان هنوز شروع به کار نکرده‌اند و بیشتر نگارخانه‌ها هم چراغشان خاموش و نیمه خاموش است، دومین نمایشگاه در نگارخانه حامی برگزار شد. در این نمایشگاه تخصصی، آثار سیاه قلم در سبک‌های رئال و هایپررئال، به کوشش زهرا‌سادات موسوی با نام «خاکستری» برگزار شد. این نمایشگاه به دلیل وضعیت کرونا، غیر حضوری هم در صفحه اینستاگرام نگارخانه برپا شده بود.

در این نمایشگاه فاطمه آبروان، سمیه طاهری، هنگامه رشیدی، مهری یوسفی، فرناز صابری، پوریا ضیایی، هانیه مشهوری، لیلی غلامی، حمیده کسرایی، زهرا شاهدی، زهرا سپهری، حدیثه بابایی، زهرا نورایی، فائزه روحانی، سمیرا حسین‌پور، نجمه کوچک‌زاده، عطیه شیخ علی‌آبادی، وجیهه‌سادات حسینی‌زاده، مهسا حیدری لطف‌آبادی و مرجان عباسیان حسینی، هر کدام با یک اثر یا بیشتر شرکت کردند.
 
سادات موسوی، در معرفی این نمایشگاه نوشته است: «هنر عرصه‌ای است از نظرات و عقاید گوناگون که هر یک بر اساس مبانی فکری و اصول خود تعریف خاصی از محتوای آن ارائه می‌کنند. آنچه که امروزه از آن به عنوان سیاه‌قلم یاد می‌شود اشاره به طراحی‌های سیاه و سفید با رویکرد طبیعت‌گرا و فیگوراتیو دارد که اغلب با ابزار‌هایی مانند کنته، زغال و مداد با کنتراست بالا کار شده‌اند. نقاشی سیاه قلم یکی از جذاب‌ترین تکنیک‌های نقاشی است که تاریخچه آن با شروع نگارگری در سده هفتم هجری، شروع شده است. امروزه سبک‌های رئالیسم، هایپررئالیسم و فتورئالیسم، در بین هنرمندان رواج پیدا کرده که در هرکدام از این سبک‌ها، هنرمند با گذاشتن جزئیات روی طرح آن را اجرا می‌کند. در این نمایشگاه نیز هنرمندان با توجه به مهارت خود در هر کدام از سبک‌های سیاه‌قلم، طرح‌هایی را به اجرا درآورده‌اند.»
این نمایشگاه از ۱۷ تا ۱۹ فروردین میزبان نگاه هنردوستان و هنرمندان بود.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->